20.10.2022. Vebinar  „Sprečavanje prevara u privredi“

Obaveštavamo Vas da će se u organizaciji Udruženja sertifikovanih istražitelјa prevara Srbije (ACFE Srbija), Komore italijansko-srpskih privrednika, Nemačko-srpske privredne komore i Francusko-srpske privredne komore, putem ZOOM platforme, dana 20. oktobra 2022. godine, sa početkom u 10 časova, održati vebinar  „Sprečavanje prevara u privredi“ na kojem će svim članovima privrednih komora biti predstavlјene najčešće prevare u privrednom poslovanju kao i mehanizmi za njihovo efikasnije otkrivanje i prevenciju.

Otkrivanje novih prevarnih mehanizama i drugih protivzakonitih radnji, novih šema i tehnika finansijskih prevara koje su najčešće u privrednom poslovanju, uvek predstavlјaju izazov kako za zaposlene u privredi tako i za istražitelјe prevara, jer se svakodnevno usavršavaju i postaju sve teže za razotkrivanje i procesuiranje.

Zbog toga Vas, kao profesionalce u privredi pozivamo da ispratite novine u ovoj oblasti, aktuelnu primenu zakonske regulative, međunarodne standarde i nove tehnike i šeme prevara na tržištu.

Govorićemo o:

  najčešćim šemama prevara u privrednom poslovanju (prevara, pronevera, zloupotreba službenog položaja, zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom, mito, ograničavanje konkurencije i dr.)novim izazovima u otkrivanju prevara u privredi
ulozi forenzike u korporativnim istragama preventivnim mehanizmima za sprečavanje prevara u privredi          

Vebinar je namenjen svim profesionalcima koji se bave sprečavanjem, otkrivanjem i korporativnim istragama prevara, internim revizorima, službenicima za usklađenost poslovanja, izvršnim i operativnim menadžerima, istražitelјima u javnom i privatnom sektoru, forenzičarima i specijalistima za prevenciju prevara u svim oblastima.

Učešće na seminaru deo je kontinuirane profesionalne edukacije članova ACFE Srbija.

Vebinar je bez kotizacije.